Andiag2009-Мнение
Posted 25 November 2009 - 11:34 AM
Предварително благодаря за изказаните мнения.
Posted 25 November 2009 - 12:10 PM
Posted 25 November 2009 - 05:20 PM
Posted 26 November 2009 - 02:48 PM
Posted 07 December 2009 - 12:09 PM
Posted 07 December 2009 - 12:11 PM
Posted 24 July 2010 - 02:06 PM

Posted 24 July 2010 - 02:30 PM
Posted 24 July 2010 - 10:49 PM
Направи ни една лека презентация със скрийншотове. Аз определено имам нужда от електронен дневник с приятен интерфейс.Здравейте колеги,Андиаг ни беше проблем още от старата версия-2005,с доста споменаване на разни роднини бачкахме с нея.Новата версия обаче преля чашата на търпението ни
и решихме проблема радикално-след като не намерихме нищо,което да ни хареса поръчахме на наш познат да ни напише програма,с която да ни е лесно да работим.Най-общо казано тя е дневника,който всички водим,но в електронен вариант-пациентите ни се търсят лесно,всеки си има история,в която може да погледнеш кога какво си му правил,имаме си напомняния за ваксини и обезпаразитявания и още някое и друго улеснение-формуляра за микрочипираните кучета например или справката за ваксинираните срещу бяс :-) Ако някой иска можем да го свържем с човека който ни я писа
Posted 25 July 2010 - 06:23 AM
Василева
Posted 25 July 2010 - 10:21 PM
Posted 29 July 2010 - 04:50 PM
...напротив-отварят се! Имам предвид Андиаг 2010 /последно обновяване при нас-07 април/.Проблем, е също така, че не могат да се отварят няколко прозореца едновремено.
Posted 16 August 2010 - 10:07 AM
Дайте някакви мнения, Андиаг 2010 ли е единствената алтернатива?
Posted 17 August 2010 - 06:20 PM
Вече ми показа порви варианти и аз смятам че ще се получи доста сполучлива. По нататък ше я представя на някои от нашите сбирания.
Posted 18 August 2010 - 05:35 PM
За това какво не харесваме на Андиаг мисля,че най-точно се изрази едната ми колежка-цитирам я: "С тая програма имам чувство,че съм като личната ми лекарка,която ме поглежда за една минута и после пише два часа!!!"
Радвам се,че има колеги,според които тя е перфектна-както те така и аз имаме право на мнение,и тъй като моето явно е различно поръчах програма,с която да ни е и лесно и приятно да работим.Знам ,че има и други нехаресващи Андиаг-това е причината да напиша тук ,че има някаква нейна алтернатива
Posted 19 August 2010 - 10:26 AM
Все още не я ползваме както би трябвало. Моето лично мнение е че може и по-добра да е.
Аз съм си все още на това мнение

Засега съм скептична. За мен лично има един куп недостатъци. Освен ако в най-новата не са премахнати ?
Posted 19 August 2010 - 10:34 PM
като човек който не е работил с програма до сега ми се вижда доста усложнена като вкарване на информация. Има много под менюта, влизаш там, записваш тук, добавяш, запазваш и т.н.
като продукт не е лоша, но в желанието си да е по-пълна е направена усложнена като обслужване. иначе има всякакви екстри и статистики за склад, пациенти и т.н.
аз си я предсттавях малко по-опростена като въвеждане на данни. Тя е правена за клиники в които най-вероятно си има персонал специално за въвеждане на тези данни. Но ако в един момент имаш 2-3 пациенти в кабинета , тотално ще изпушиш с времето. Въвеждането на данните/анамнеза, преглед, лечение/ според мен трябва да става лесно и достъпно без да се влиза насам натам с бутони, запазване, архивиране и други....
Иначе програмата никак не е лоша, много труд е вкаран в нея, не е скъпа, актуализирането е за сметка на фирмата, обслужване и отстраняване на възникнали проблеми е на момента, добре е архивирана, като продукт е на доста на ниво.
Може би трябва да бъде създадена в два варианта: за големи клиники и друга за кабинети!
Да го наречем сложна и много функционална, и лесна и бързо обслужваща се.
Кчих и демо версия на още една програма, която е пък доста в опростен вариант. Не следи складова наличност, има няколко полета които попълваш с анамнеза, лечение, диагноза и всичко това се архивира след това във вид на дневник, можеш и да си го принтираш, всичко е едно под друго все едно си писал в тетрадка.
Принципно повече възможности ми дава Андиаг, само да опростят малко въвеждането на данни, дори това да е за сметка на някои екстри. ще поработя малко и най вероятно ще я по-българя, както са направили някои колеги!
Posted 21 August 2010 - 11:28 AM
Засега си пишем на любимия хартиен носител , а после се въвеждат. Тенденцята е наистина това да го прави помощния персонал.
Да дапълня че преди броени дни я обнови човека.
Posted 10 January 2012 - 08:56 AM

0 user(s) are reading this topic
0 членове, 0 гости, 0 анонимни потребители